60+ új név a Kolorádó lineupjában! Hír

Kolorádó Fesztivál 2024

2024-ben minden idők legszínesebb Kolorádója várható, több nemzetközi fellépő, hazai, arénákat megtöltő produkciók, és a kedvenc feltörekvő zenekaraink mind egy helyen, négy nap leforgása alatt a nagykovácsi erdőben.

Aki esetleg megijedt, most megnyugodhat, a második körös bejelentésben feltűnnek az elsőből kimaradt magyar kedvencek: a Carson Coma, DEVA és a Freakin' Disco is csatlakozik a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz. Koncertezik a Kolorádós legendának számító Dope Calypso és az újra összeállt Makrohang is. Erősödik a női élőzenei vonal: Eartheater, Nagy Emma Quintet, Csinszka, Sena Dagadub.

Hirdetés

Elektronikus zenei fronton is jöttek új izgalmak a nemzetközi nevekkel. Gigi FM és Polygonia közös szettje misztikus techno mágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90's hangzással pezsdíti a house világát, és piszkos, groovy technoval érkezik Alarico. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

A Kolorádó idén is vállalja, amit vállalni kell: kísérleti formációk törik majd meg könnyűzenei hullámokat: hallható lesz a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok nevet viselő projekt is. Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode, Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Az új zenei fellépők bejelentése előtt a Kolorádó idén rekord sebességgel tette közzé az első nemzene programjait is, ami még csak egy kis része annak, ami következik (még futnak a nyitott pályázatok is).

Közeledik a nyár és a fellépők számának növekedésével arányosan rohamosan fogynak a bérletek is, a jelenlegi, kedvező áron sem lehet már sokáig bérleteket venni.

Kolorádó Fesztivál 2024 program és jegyek >>>

 

Kolorádó Fesztivál

Kapcsolódó

30 kiállítás egyidőben - íme a SopronFest ART programja! Hír

SopronFest 2024 - ART program Már-már rekordkísérlettel is felér az a törekvés, amely a SopronFest sokszínűségét, azon belül a programok mennyiségét és minőségét jellemzi. Koncertek, gasztronómia, túrák és podcast beszélgetések százai mellett egy időben harminc kiállítás és művészeti projekt lesz látható városszerte, közöttük

A Barba Negrába költözik a Guano Apes koncertje Hír

Guano Apes 2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába. A Guano Apes nem hagyja magát a trendek által befolyásolni: ahelyett, hogy alá

60 zenei program a VéNégy Fesztiválon Hír

60 zenei program a VéNégy Fesztiválon A kiemelkedő színházi-, és utcaszínházi produkciók, valamint családi programok mellett pezsgő zenei élet várja a kultúra szerelmeseit június 20. és 23. között Nagymaroson. Ikonikus nemzetközi és hazai sztárfellépők, cseh, szlovák és lengyel zenei csemegék, táncház, Techno Yoga, elektronikus zenei

Balaton Sound 2024: teljes fellépősor, új főbejárat, bővül a Nagyszínpad műsorideje Hír

Balaton Sound 2024 full Egyre közelebb a nyár, és egyre közelebb a Balaton Sound 2024-is! Ez pedig nem mást jelentett a szervezőknek, minthogy épp ideje megvillantani a teljes idei fellépősort! Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel. A fesz