DAAD Gathering 2022: Tiga, Ellen Allien, Rødhåd, Victor Ruiz, Nicole Moudaber, DVS1, Âme, Dj Tennis, ... Esemény

DAAD Gathering 2022

Hirdetés

Június 16-19 között a mesés Dádpusztán szervezik – színes programokkal – az Ozora Fesztivál tavaly életre hívott kistestvérét, a DAAD Gatheringet. A rendezvény ugyanúgy az elektronikus zenék híveit szólítja meg, de ami OZORA-nak a trance, az a DAAD Gatheringnek a techno.

Techno szentély, változatos négynegyedek, évek óta várt fellépők, dombokkal ölelt fesztiválparadicsom – ezt kínálja az OZORA kistestvére, a DAAD Gathering. 

Az OZORA-t ismerők számára nem szokatlan, hogy a különböző zenei stílusok külön helyszínt kapnak. Az idei DAADon egy új nagyszínpad, egy igazi techno szentély lesz a fesztivál középpontja. Érkezik Ellen AllienRodhadNicole MoudaberVictor RuizAnthony Rother vagy épp Luke Slater projektje, a Planetary Assault Systems.

A finomabb és változatosabb négynegyedek kedvelőinek a Dómban a helyük. Itt AmeTiga,Red Axes vagy épp Michael Mayer is fel fog fellépni.

A fesztivál élőzenei helyszínén, a Sárkányfészekben lép színpadra Shigeto, a Portico QuartetBe Svendsen, a hazai színeket Iamyank képviseli egy kifejezetten erre a színpadra készült produkcióval. A nulladik napon Ricardo Villalobos nyitja a programot, akit évek óta vár a hazai közönség. Ehhez hasonló felhajtás talán csak Senor Coconut és zenekarának fellépésénél várható, aki Kraftwerk, Led Zeppelin vagy épp a Doors slágereit igazi latin ritmusok kíséretében, szaxofonnal, kongával és rumbatökkel kíséri.

A dombokkal ölelt fesztiválparadicsomba saját ételt és italt vihet mindenki – akár autóval is, egészen a sátráig –, amit a Főzőligetben el is készíthet. A terület közepén található tóban pedig reggel 8 és este 8 között bármikor csobbanhat, aki szeret szabadban fürdőzni.

DAAD Gathering 2022 line-up:

► Tiga ► Señor Coconut And His Orchestra ► Ellen Allien ► Rødhåd ► Victor Ruiz ► Nicole Moudaber ► DVS1 ► Âme ► Red Axes ► Portico Quartet ► Dj Tennis ► Michael Mayer ► Maayan Nidam ► Triple Distilled Disco Squad ► Ricardo Villalobos ► Anthony Rother ► Planetary Assault Systems ► Tsu ► Adis Is Ok ► Khidja ► Daniel Ban & Daniel Santiago ► Abdul Raeva ► Kristof Kelemen ► Sterac Aka Steve Rachmad ► Efdemin ► Manek ► Be Svendsen ► Parra For Cuva ► Hadone ► Shigeto ► Omri. ► Islandman ► Frente Cumbiero ► Jurek Przezdziecki ► Cvrdwell ► Alexnadr ► Eitan Reiter ► Isu ► Ivan Smagghe ► Katamii & Mankind ► Joaquín Cornejo ► Architectural ► Beta ► Pallida ► Hugo Kant ► A.B.Solute ► Jaffa Surfa ► Siblicity

DAAD Gathering 2022 részletes program >>>

 

DAAD Gaathering

Kapcsolat

DAAD Gathering 2022 jegyár

  • elővételes bérlet: 43 400 Ft-tól (a jegyár havonta 2000 Ft-tal emelkedik)

  • helyszíni bérlet: 48 000 Ft


DAAD Gathering 2022 jegyregisztráció és elővétel >>>

Kapcsolódó

East Fest 2024 [dátum hamarosan] Esemény

Sajnos az előző nyarat kihagyta az East Fest, de 2024-ben már újra ott lesz a szezon legjelentősebb rendezvényeinek sorában! Ráadásul egy igen kiéhezett közönség várja majd a fesztivál visszatérését a mezőtúri strandfürdő fövenyére. A szervezők korábbi biztató szavai a visszatérés kapcsán: (..

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás