Kolorádó Fesztivál 2024: nappali programok Hír

Kolorádó Feshztivál - Nappali programok

Hirdetés

Kolorádó Fesztivál 2024-ben is kiemelkedően sokat tesz azért, hogy megmutassa, a fesztiválozás több, mint éjszakai bulizás, lehetőség új dolgok felfedezésére, offline kapcsolatok építésére és a közösségben levés jótékony hatásainak megtapasztalására. A nagykovácsi cserkészparkban a nappalok is népszerűek, közel 100 programot pörgetnek max kapacitáson.

A szervezők nagy gondot fordítanak a NEMZENE programok kommunikációjára is, a weboldalon műfaj szerint lehet szűrni a kategóriákra és olvasgatni az első csokor program bemutatását. Hogy mire lehet számítani?

  • Előadás: Hodworks és Artmenők közös előadás: az Idol, amely a fogyatékkal élők világára irányítja a figyelmet, úgy, hogy közben felold minden külső és belső gátat. Témájában nem kevésbé komoly Az Életem Értelme, de igazi keserédes humor lengi körül, mint a Hétpróbás Társulat minden darabját. 

  • Beszélgetés:  Az áltudományok és összeesküvés-elméletek működési módját Krekó Péter és Falyuna Nóra boncolgatják a Merengő moderálásában. Az Erdei Iskolában téma lesz: a szex és drogedukáció, a jogaink necces helyzetekben és kisebbségek megismerése. A Háttér Társaság, a Psyhelp, a TASZ és az Élő Könyvtár aktivistái már biztos feltűnnek tanár szerepben. A Képző.Art Elidéző Kertjében lehet átfilozofálni a délutánt.

  • Alkotás: Ének órán közös zenélés az Offcourse csapat kütyüinek segítségével, a Napköziben pedig ruha tuningoló lehetőségek lesznek. Aki pedig valami természetközelit alkotna, a Vadvirág Teaházban készíthet fa- és gyógynövény alapú tárgyakat.

  • Mozgás: A craftolás után a legnépszerűbb mindig a közös izzadás, legyen szó különböző mozgásművészetek elsajátításáról vagy a sátorban elgémberedett tagok nyújtásáról, akár a Kolókoreó és voguing elemeinek gyakorlásáról, vagy Röpirádó rangadókról: a Kolorádósok nappal is fáradhatatlanok. 

  • Mindfulness: De ne felejtsünk a négy nap fesztiválozás hevében sem befelé figyelni és megpihenni, ebben pedig a meditációk és hangfürdők lesznek segítségünkre.

  • Játék: Lesz Számháború az Amigossal, képzőművész kreálta erdei videójáték: a Brek, és persze Játszóház a legjobb társasokkal. 

És ne feledjétek, ez még korántsem minden, sőt, csak a kezdet, a fesztivál nyitott pályázatot is hirdetett további programok bevonására, és az előző évek felhozatalához hasonlóan, még legalább kétszer ennyi művészeti, kreatív, mozgós és játékok, vagy éppen társadalmilag fontos programra számíthatunk Kolorádó négy napja alatt.

Kolorádó Fesztivál 2024 program és jegyek >>>

 

Kolorádó Fesztivál

Kapcsolódó

30 kiállítás egyidőben - íme a SopronFest ART programja! Hír

SopronFest 2024 - ART program Már-már rekordkísérlettel is felér az a törekvés, amely a SopronFest sokszínűségét, azon belül a programok mennyiségét és minőségét jellemzi. Koncertek, gasztronómia, túrák és podcast beszélgetések százai mellett egy időben harminc kiállítás és művészeti projekt lesz látható városszerte, közöttük

A Barba Negrába költözik a Guano Apes koncertje Hír

Guano Apes 2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába. A Guano Apes nem hagyja magát a trendek által befolyásolni: ahelyett, hogy alá

60 zenei program a VéNégy Fesztiválon Hír

60 zenei program a VéNégy Fesztiválon A kiemelkedő színházi-, és utcaszínházi produkciók, valamint családi programok mellett pezsgő zenei élet várja a kultúra szerelmeseit június 20. és 23. között Nagymaroson. Ikonikus nemzetközi és hazai sztárfellépők, cseh, szlovák és lengyel zenei csemegék, táncház, Techno Yoga, elektronikus zenei

Balaton Sound 2024: teljes fellépősor, új főbejárat, bővül a Nagyszínpad műsorideje Hír

Balaton Sound 2024 full Egyre közelebb a nyár, és egyre közelebb a Balaton Sound 2024-is! Ez pedig nem mást jelentett a szervezőknek, minthogy épp ideje megvillantani a teljes idei fellépősort! Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel 200 fellépővel. A fesz