sxsw_logo

SXSW 2017 2017.03.10 - 2017.03.19, Austin, Texas, USA

sxsw2017_head

A showcase rendezvények túlzás nélküli ősatyja, a South by Southwest vagy ismertebb nevén SXSW, idén március 10. és március 19. között kerül megrendezésre jól megszokott helyén, az Texas állambeli Austinban.

Hirdetés

Az amerikai fesztivál még 1987-ben indult útjára és azóta nőtt ki a világ egyik legjelentősebb zeneipari, kulturális és filmes rendezvényévé. A méretét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2017-ben is több mint 1700 zenei fellépő került be a fesztivál műsorába a világ minden tájáról, ami nem kevés előadónak jelenthet komoly ugródeszkát a siker felé. Emellett persze a zeneipar valamennyi jelentős cége és előadója jelen lesz az eseményen, a zenei kultúra jelen helyzetének valamennyi aspektusából találunk előadást a programban.

SXSW 2017 zenei fellépők >>>

 

A zenei vonal mellett legalább ilyen markáns hangsúlyt kap rendre a filmes világ is: idén közel 400 alkotás (dokumentumfilmek, zenei videók, rövidfilmek, világpremierek) került be a műsorba, emellett persze közönségtalálkozók és workshopok egész sora várja a résztvevőket, amelyeken a szakma legnagyobb neveivel futhatunk össze.

SXSW 2017 filmes program >>>

 

Természetesen az SXSW nemcsak a zenéről és a filmről szól. Éppúgy helyet kapnak a gasztronómiai tendenciák, az egészségügy kérdései, a globális és lokális politika, a társadalom égető kérdései és persze a divat, az üzleti világ és a technológia helyzete, újdonságai.

SXSW 2017 előadók / előadások >>>

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

További infók: https://www.sxsw.com/

Kapcsolat

 • SXSW 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Mar 10 10:00
  Vége:
  2017 Mar 19 23:00
  Austin, több helyszín:
  Austin ,
  Texas ,
  Egyesült Államok ,

Kapcsolódó

East Fest 2024 [dátum hamarosan] Esemény

Sajnos az előző nyarat kihagyta az East Fest, de 2024-ben már újra ott lesz a szezon legjelentősebb rendezvényeinek sorában! Ráadásul egy igen kiéhezett közönség várja majd a fesztivál visszatérését a mezőtúri strandfürdő fövenyére. A szervezők korábbi biztató szavai a visszatérés kapcsán: (..

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás