VIBE Fesztivál 2024 élmény Valentin-napra Hír

VIBE Fesztivál 2024 - Valentin-napi kedvezmények

Hirdetés

A VIBE Fesztivál a Valentin-nap jegyében különböző jegykedvezményekkel kedveskedik a szerelmeseknek, és gondol a páratlan párosokra, illetve a baráti társaságokra is, akik legkedvesebb barátaikat lepnék meg egy-egy feledhetetlen fesztiválélménnyel. A február 14-ig (éjfélig) tartó Valentin-napi akció keretében a páros belépőjegy 738 lej helyett 628 lejbe kerül, míg a három fő belépését biztosító tripla jegy 1107 lej helyett 885 lej.

Cupido a kempingárakból is lefaragott ebből az alkalomból: a kétfős kempingjegy 198 lej helyett 178 lejbe, a háromfős kempingjegy 297 lej helyett 247 lejbe kerül. Mivel az eddigi kedvezményes jegyformátumok mindegyike rövid idő alatt elfogyott, érdemes kihasználni az újabb alkalmat, amikor olcsóbban lehet a VIBE Fesztiválra belépőt szerezni. 

A vásárlási kedv fokozására újabb hazai és nemzetközi fellépőkkel bővült a fesztivál line up-ja. Az első körökben bejelentett nevekhez képest újnak számít Sigala, illetve Sigma, akik az Egyesült Királyságból, valamint Fedde Le Grand, aki Hollandiából érkezik a VIBE Fesztiválra. 

A KMDSZ népszerű bulihelyszíne, a Black Box is bejelentette fő fellépőit: Dubfire (USA), Traumer (Franciaország) és Alan Fitzpatrick (Egyesült Királyság) mellett Mihai Pol, Nu Zau és Suciu román lemezlovasok is ott lesznek a Maros-parton.

Erdély legnagyobb magyar fesztiválját idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely közelében, a legmenőbb magyarországi és nemzetközi fellépők részvételével. A nemrég bejelentett világsztár, Jason Derulo mellett a 4S Street, Ajsa Luna, a Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, a BSW, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, a Dreamflow, a DST Queen, Dzsúdló, az Erdelyrap Sessions, a Hundred Sins, az Ivan and the Parazol, KKevin, Lil Frakk, Manuel, az On the low (AKC MISI, EKHOE, GRASA, KISÉ), a Parno Graszt, Pici, a Pogány Induló, Sisi, T Danny és a Valmar már biztosan fellép a Maros-parton, a lista pedig még bővülni fog.

VIBE Fesztivál 2024 program. jegyek >>> 

 

VIBE Fesztivál

Kapcsolódó

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Hír

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Artbat, Argy b2b Vintage Culture és még sokan mások csatlakoztak a Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, ARTBAT, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M valamint a még több 100 előadót felvonultató egészen elképesztő felhozatalhoz az EXIT Fesztivál egyik legütősebb színpadára.

Sziget Fesztivál 2024: magyar fellépők Hír

Sziget 2024 - magyar fellépők - Azahriah A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számos, idén is mintegy hatvan országból érkező fellépőinek hosszú sorát, a zenei műfajok sokszínűségét és sok mindent a zenén túl, legyen az tánc, színház, cirkusz vagy egyéb művészeti ág. Hea

Budapest Arénában kerül át a Five Finger Death Punch július 9-i koncertje Hír

Five Finger Death Punch 2024 - Sportaréna A július 9-i teltházas Five Finger Death Punch koncert a Barba Negrából átkerül a Budapest Arénába. A korábban megvásárolt jegyek természetesen változatlan formában érvényesek - és mostantól ülőhelyek is kaphatók A 5FDP nemrégiben kiadta a 9. albumuk, a 2022-es Afterlife deluxe verzióját. Az albu

Itt Bring Me The Horizon új albuma - Bő 3 hét múlva koncert a Parkban Hír

Bring Me The Horizon  POST HUMAN- NeX GEn: A Bring Me The Horizon az éjszaka leple alatt jelentette meg régóta várt új lemezét, a NeX GEn-t, amelyet június 17-én élőben is hallhatunk a srácok koncertjén a Budapest Parkban. A várakozásnak vége, itt a Bring Me The Horizon új lemeze, a 2020-as POST HUMAN: Survival Horror után a sorozat legúj