Segítség a nyári felfrissüléshez: megújult a Pécsi Prémium Radler Cikk
Hirdetés
A történet szerint a radlert egy bajor étteremtulajdonos találta fel a 20-as évek elején, amikor egyszerre több csapat szomjas biciklista szállta meg a fogadóját, akiket egy hirtelen ötlettől vezérelve limonádéval vegyített sörrel kínált. Ezért lett az ital neve radler, ami biciklistát jelent.
A Pécsi Sörfőzde ízesített márkája volt az első ilyen típusú hazai termék. A dizájn kialakításánál a radler eredetéből kiindulva olyan új arculatot álmodtunk meg, amely illeszkedik Magyarország legrégebben működő Sörgyárához, mégis friss, modern hatást kelt.
Az alkoholmentes ízesítések dizájnjához biciklit, motort és görkorit használtunk, ezzel érzékeltetve hogy bátran lehet közlekedni, az alkoholmentes Radlereink elfogyasztása után.
Pécsi Sörfőzde
Kapcsolódó
Fagyi féláron - Május 8-án újra itt a Magyar Fagylalt Napja Cikk
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor az eseményhez csatlakozó cukrászdák és fagyizók országszerte féláron kínálják a fagylaltgombócokat. A szervező Élmény és Szakértelem Magyarország Alapítvány célja, hogy felhívják a figyelmet a minőségi magyar fagylaltra, közösségi
Május 17-én újra Nyitott Főzdék Napja! Cikk
Május 17-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén is a különleges fűszerekkel, speciális komlózási eljárásokkal készülő, vagy épp különféle hordókban érlelt sörök lesznek a középpontban.
Ahogy azt a sö
Megvan a 2025-ös nyár desszertje? Cikk
Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre lép a minőség. Ez a kürtőskalács elsősorban a budapestieknek készül, és április 20-tól a Szent István Bazilikánál bárki me
Márciusban jön a Taste Balaton Fesztivál! Cikk
Márciusban a TASTE BALATON fesztivállal indul a tavasz a Balatonon, amikor már mindannyiunknak úgyis hiányzik, hogy kimozduljunk, zsizsegjünk, szabadba menjünk, új élmények felé nyissunk. Utóbbiból lesz bőven a fesztivál 10 napja alatt: március 7. és 16. között 25 fő helyszínen és izgalmas TASTE B