B4 Brisket & Burger - Szaftos smash-burgerek a Bazilikánál Cikk
Hirdetés
A B4 Brisket & Burger megnyitotta kapuit a héten, és már most beállt a frissen felfutó smash-burger hullám élvonalába. A belvárosi gyorsétterem egyszerűségre és változatosságra törekszik, egy klasszikus, amerikai gyorséttermi élményt nyújtva a vendégeknek menüjével. Az árakat kedvező szinten tartják, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyék a jó minőségű húsokból készült szendvicsezés élményét.
Az étlapjukon található smash burger egyedi ízekkel, egy- vagy kétrétegű húspogácsával, brisket, azaz marhaszegy szendvics házi szósszal és savanyú káposztával, kacsamell steak szendvics, a jól ismert, bőséges sajttal töltött Juicy Lucy burger, Juicy csirkemell szendvics, valamint quesadillák is szerepelnek.
Különlegességüket a kiváló minőségű húsok jelentik, melyeket mind frissen a konyhájukban készítenek elő. Gondoltak a vegetáriánusokra és vegánokra is, lehetőség van a beyond meat választására, valamint ételeiket gluténmentesen is elkészítik.
„Budapesten először mi indítottuk el a Koreában és Japánban már közkedvelt fluffy palacsinták kínálatát. Ezek az elképesztően puha és könnyű palacsinták banánnal és nutellával vagy eperrel és oreo darabokkal tálalva az igaziak. Tesztidőszakunk alatt ez volt az egyik legkedveltebb termékünk, ahogyan a klasszikus smash burger és a Juicy Lucy is.” – mondta Mészáros Balázs, a B4 konyháját vezető profi séf.
Hozzátette, hogy amikor észrevették, hogy hosszú sorok alakulnak ki az étteremben, várólista-asztalt is kihelyeztek tele friss földimogyoróval, hogy a vendégeknek legyen valami rágcsálnivalójuk a várakozás alatt.
Az új B4 Brisket & Burgerben a Bazilika mellett a minőségi ételek, a barátságos kiszolgálás és az egyedi hangulat garantált.
B4 Brisket & Burger Facebook >>>
B4 Brisket & Burger Instagram >>>
B4 Brisket & Burgerben TikTok >>>
B4 Brisket & Burgerben
Kapcsolódó
Fagyi féláron - Május 8-án újra itt a Magyar Fagylalt Napja Cikk
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor az eseményhez csatlakozó cukrászdák és fagyizók országszerte féláron kínálják a fagylaltgombócokat. A szervező Élmény és Szakértelem Magyarország Alapítvány célja, hogy felhívják a figyelmet a minőségi magyar fagylaltra, közösségi
Május 17-én újra Nyitott Főzdék Napja! Cikk
Május 17-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén is a különleges fűszerekkel, speciális komlózási eljárásokkal készülő, vagy épp különféle hordókban érlelt sörök lesznek a középpontban.
Ahogy azt a sö
Megvan a 2025-ös nyár desszertje? Cikk
Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre lép a minőség. Ez a kürtőskalács elsősorban a budapestieknek készül, és április 20-tól a Szent István Bazilikánál bárki me
Márciusban jön a Taste Balaton Fesztivál! Cikk
Márciusban a TASTE BALATON fesztivállal indul a tavasz a Balatonon, amikor már mindannyiunknak úgyis hiányzik, hogy kimozduljunk, zsizsegjünk, szabadba menjünk, új élmények felé nyissunk. Utóbbiból lesz bőven a fesztivál 10 napja alatt: március 7. és 16. között 25 fő helyszínen és izgalmas TASTE B