Második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje verseny! Hír

Hirdetés

2019 őszén második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az allergénmentes, egészséges táplálkozás fontosságára, valamint bemutassa, hogy allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni.

A versenybe beküldött recepteknek és a szuperdöntőben elkészítendő ételeknek az alábbi feltételeknek kell megfelelni: glutén-, cukor-, tejmentes és vegán. A három fordulós receptverseny résztvevői közül kerül ki a három győztes, akik részt vehetnek a 2019. november 6-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőn. Az eseményen szakmai zsűri értékeli az elkészült ételeket.

Szakmai zsűri:

  • Mautner Zsófia - gasztroblogger, műsorvezető szakácskönyv író, Chili & Vanília.blog tulajdonosa
  • Huszár Zsuzsanna - vegán és cukormentes táplálkozási specialista
  • Posta Renáta - fogyokúrás tanácsadó, paleo gasztroblogger, cukor-, glutén-, és tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
  • Kiss Mona - gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író
  • Tanács Attila - mesterszakács, fejlesztő séf, Mindenmentes főzősuli alapítója
  • Stöhr Gréta - vegán séf, műsorvezető
  • Vágó Piros - mentes gasztrokalandor
  • Varga István - nyers vegán séf

További részletek és nevezés >>>

 

Csak a Mentes Év Séfje

 

Kapcsolódó

Pécsen és Budapesten indult csapolt söröket népszerűsítő kampány Hír

Pécsen és Budapesten indult csapolt söröket népszerűsítő kampány A különleges minőségű csapolt sörökre fókuszál a Beerporn.hu sörmagazin áprilisban megjelent, két új Bakancslista kiadványa. Az első, vidéken használható sörútlevéllel érkező vendégeket öt nagyon különböző hangulatú, a sörkultúrát népszerűsítő helyen váltható be Pécsen. Az új, budapesti Bakancslis

Megérkezett a Budapest Park mentális egészséggel foglalkozó sorozatának záró epizódja Hír

Az elmúlt hetekben a Budapest Park hiánypótló videósorozatot készített. Az Engedj be! névre hallgató kisfilmek a fiatalok mentális egészségére koncentrálnak, és ismert zenészek személyes hangvételű történetein keresztül mutatják meg a nézőknek azt, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal. A most me

Megvan Békés megye első Michelin Guide-ajánlott étterme Hír

Újváros Bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, a mocsárciprusok árnyékában várja vendégeit Békés megye első Bib Gourmand minősítésű étterme. A Michelin Guide ezzel a címmel azokat a vendéglátóhelyeket emeli ki, amelyek kiváló minőségű ételeket kínálnak mérsékelt áron. A megújult Újváros Bisztró tulajdonosainak

Melyik a sör legnépszerűbb fűszere? Május 25-én (ez is) kiderül! Hír

Nyitott Főzdék Napja 2024 Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén a különleges fűszerekkel készülő sörök lesznek a középpontban. Ahogy azt a sörkedvelők az elmúlt négy évben már megszokhatták, tavasszal újra megnyitnak