Don Broco koncert 2023, Budapest [vendég: Sleeping With Sirens, Ocean Grove] Esemény

Don Broco koncert 2023

Hirdetés

Mivel adj lendületet a tavasznak? Hát Don Broco koncerttel! Hol és mikor? Március 5-án az Akvárium Klubban, ahol ráadásul még a Sleeping With Sirens és a zseniális Ocean Grove is ott lesz velük!

A Don Broco mindig feszegeti a határokat, soha nem követi a trendet és imádja keverni a műfajokat. Egy kis rock, fűszerezve poppal és metállal és még meghintve sok minden mással. Úgy szólnak, hogy azt öröm hallgatni, hangzásviláguk pedig a Deftones, a Beastie Boys, a Linkin Park és a Limp Bizkit zenéjét idézik fel bennünk. A zenekar legújabb albumával, az “Amazaing Things”-szel érkezik Magyarországra, ami egyébként TOP5-ös lemez volt az Egyesült Királyság slágerlistáin és több, mint 100 milliós streamnél jár már.

A Sleeping with Sirens tizennégy év, megannyi stúdióalbum és több ezer koncert után még mindig a csúcson van és valami olyat alakítottak ki az alternatív rockban, amit csak kevesen. Ha egy picit túlozni szeretnénk, akkor a Sleeping with Sirens egy jelzőfény a reményvesztett világban.

2022 októberében jelent meg legújabb albumuk, a “Complete Collapse”, melynek már a címe is árulkodó, de meghallgatva a csontunkig hatol. Rendkívül gyorsan változik a világ, muszáj mindenhez gyorsan alkalmazkodni és nagyon sok minden rossz irányba halad. A zenekar rájött, hogy nem az a fontos, amit a közösségi médiában mondanak, hanem az, amit a zenéjükön keresztül üzennek.

“Most, hogy az új album elkészült, a zenekar a jövőbe tekint. Az hiszem ez a lemez egy ugródeszka számunkra. Felfedeztük, hogyan szólhatunk a jövőben és igyekszünk a rajongókkal tudatni, hogy nem fogjuk feladni azokat a dolgokat, amiket elvárnak tőlünk. Ha egy olyan dal, mint az “Us” beindul, új ajtókat nyithat meg előttünk, de ha valami ismertebb, mint a “Control+Alt+Delete” működik, akkor azt fogjuk nyomni. Tizennégy év után olyan zenekar akarunk lenni, amit tisztelnek az emberek és azt hiszem, hogy jó úton haladunk” - nyilatkozta Kellin Quinn, a Sleeping with Sirens énekese.

A 2010-ben alakult, ausztrál Ocean Grove eredetileg post-hardcore bandaként kezdete működését, majd az évek során folyamatosan került be a nu metál, grunge, hardcore és a punk a zenei világukba, létrehozna azt az iszonyatosan színes és energikus bandát, amelyik garantáltan a padlóra küldi az állunkat élőben.

  • Jegyek: 7500 Ft / 8500 Ft / VIP: 12900 Ft

  • Fellépők: Don Broco, Sleeping With Sirens, Ocean Grove

  • Szervező: Akvárium Klub

Don Broco koncert (2023 Budapest) jegyek >>>

 

* * *

Kapcsolat

Kapcsolódó

East Fest 2024 [dátum hamarosan] Esemény

Sajnos az előző nyarat kihagyta az East Fest, de 2024-ben már újra ott lesz a szezon legjelentősebb rendezvényeinek sorában! Ráadásul egy igen kiéhezett közönség várja majd a fesztivál visszatérését a mezőtúri strandfürdő fövenyére. A szervezők korábbi biztató szavai a visszatérés kapcsán: (..

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás