KALEO koncert 2024, Budapest [vendég: Júníus Meyvant] Esemény

 KALEO koncert 2024, Budapest

Hirdetés

Szépen felnőtt a legnagyobb színpadokhoz az izlandi KALEO és ennek jegyében már hozzánk is aréna-méretben érkeznek:  november 25-én az MVM Dome-ba hozzák majd el a Payback Tour-t.

A többszörös platinalemezes, GRAMMY-díjra jelölt izlandi rockcsapat június elején mutatták be új kislemezüket, a Rock N Roller-t. Miután indulásuk óta számtalan koncerten előadták a rajongók kedvencévé vát dalt a ráadás részeként, a banda úgy döntött, hogy most már végre rögzíti és kiadja a dalt rajongóik számára szerte a világon.

Rock N Roller-ről a KALEO frontembere, JJ Julius Son az alábbiakat nyilatkozta: „Ezt a KALEO korai napjaiban írtam. Azonnal elkezdtük játszani, és azóta is adjuk a szettünkben, általában az utolsó dalként a fellépéseink során. Amikor stúdióba vonultunk a következő albumunk miatt, mindannyian úgy döntöttünk, hogy ideje felvenni a szám megfelelő verzióját, és végre kiadni a világnak.”

Ezzel egyidőben a KALEO bejelentette Payback turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között a legendás londoni OVO Arena Wembley-ben is. Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó.

A KALEO nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé, a római Colosseum Régészeti Parkjában, a világhírű amfiteátrum árnyékában 250 legnagyobb rajongójuk  előtt. Ezzel a fellépéssel a KALEO csatlakozott Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John és Paul McCartney névsorhoz. A fellépés filmre került, és KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelenik.   

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub számára, valamint a Live Nation regisztrált tagjainak lesz elérhető június 5-én 10 órától elővásárlási lehetőségként. A teljeskörű jegyértékesítés június 7-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

  • Jegyár: 19.100 - 29.100 Ft

  • Fellépők: KALEO, Júníus Meyvant

  • Szervező: Live Nation

KALEO koncert (2024 Budapest) jegyek >>>

 

Live Nation

Kapcsolat

Kapcsolódó

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás

[ELMARAD] Lakeside Weekend 2022 Esemény

2022-ben egy kisebb, Lakeside Weekend Fanatics nevű rendezvény kerül megrendezésre a Lakeside Weekend helyett új helyszínen, Kunfehértón július 7. és július 10. között.  További részletek, infók >>>