Moonspell + My Dying Bride koncert 2022, Budapest [Ultima Ratio Fest 2022] Esemény

Ultima Ratio Fest 2022  - Moosnpell, My Dying Bride, Borknagar

Ha minden jól megy, 2022-ben olyan nemzetközi koncert-kárpótlásokat kapunk a Barba Negrában, hogy egyszerűbb lesz a klubba költözni, mint odajárni! Ennek jegyében véshetjük be az október 10-i estét is, amikor egy éjszaka alatt, az Ultima Ratio Fest 2022 égisze alatt támadja be a közönséget a Moospell, a My Dying Bride, a Borknagar, a Wolfheart és a Hinayana.

A turné egyik markáns apropója, hogy a portugál Moonspell 2022-ben ünnepli három évtizedes fennállását, úgyhogy egy igen szép életmű-zenélésre számíthatunk. Emellett persze a 2021 februárjában kiadott Hermitage album anyagát  is megkapjuk majd ezen az estén.

Hirdetés

Zenekari korban a My Dying Brid-ot sem kell félteni. A több mint 30 éves csapat már 13 albumot tett le az asztalra, ezek közül a legutóbbit 2020 tavaszán, amit ebből kifolyólag még nem igazán volt alkalmuk körbehordozni a kontinensen. Épp itt lesz az ideje!

Egy ideje már a Borknagar-t sem láttuk hazai színpadon, úgy hogy épp jól fog esni a csapat minőségi black/pagan metal pakkja a Barba Negrában. Hasonlóan sötét utakon jár a finn Wolfheart is, akik szintén 2020-ban tettek le egy új albumot az asztalra. A nyitó csemege pedig az amerikai Hinayana black/doom őrlése lesz, úgyhogy határozottan érdemes lesz időben a placcra érni!  

  • Jegyek: 8999 / 9999 / 11999 / 14999 Ft

  • Fellépők: Moospell, My Dying Bride, Borknagar, Wolfheart, Hinayana

  • Szervező: H-Music, Decibel Touring, Barba Negra

Moospell, My Dying Bride koncert jegyek >>>
(2021.10.01., 10:00-tól)

 

-fv-

Kapcsolat

Kapcsolódó

East Fest 2024 [dátum hamarosan] Esemény

Sajnos az előző nyarat kihagyta az East Fest, de 2024-ben már újra ott lesz a szezon legjelentősebb rendezvényeinek sorában! Ráadásul egy igen kiéhezett közönség várja majd a fesztivál visszatérését a mezőtúri strandfürdő fövenyére. A szervezők korábbi biztató szavai a visszatérés kapcsán: (..

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás