Psychopath - tökös új Body Count dal a Fit for An Autopsy énekesével Hír

BODY COUNT - Psychopath

Hirdetés

A Psychopath az első új daluk 2020 óta és a hamarosan érkező, Merciless című albumon szerepel majd. Ice-T és csapata ismét bizonyította, hogy közel négy évtized után is maximális fordulatszámon pörögnek, június 14-én pedig mi is megbizonyosodhatunk erről a Budapest Parkban.

A Psychopath az első kiadott daluk a 2020-as Bum-Rush óta, amellyel a Legjobb Metál Előadás kategóriában Grammy-díjat is nyertek. A kirobbanó új dalban a Fit for An Autopsy énekese Joe Bad is szerepel, a szám pedig Ice-T-t és csapatát maximális fordulatszámon mutatja be, akik felkészültek a több, mint 35 éve aktív banda új fejezetére. A Century Media Records gondozásában megjelenő dalban producerként közreműködik Will Putney is. A zenekar június 5-én indítja turnéját a lengyel Mystic Fesztiválon, Magyarországra június 14-én érkeznek, a Budapest Parkban lépnek majd fel.

A Psychopath a zenekar hamarosan érkező Merciless című albumán szerepel majd, a Carnivore folytatásaként, amely 2020 márciusában jelent meg - éppen egy héttel azelőtt, hogy a COVID miatt az egész világ lezárt. A Carnivore-t a kritikusok is méltatták, az NME a megjelenésekor megjegyezte „amíg létezik igazságtalanság, addig szükség lesz Ice-T életerős hardcore-jára”, míg a Revorver úgy jellemezte: „A halál, ellentétek és a változó idők szétzúzhatták volna őket. Ehelyett… ugyanolyan erősek, mint mindig”.

A Body Count egyszerre tapasztalta meg milyen, amikor tisztelik őket és azt is, ha rettegnek tőlük - ez a szál egészen a zenekar eredetéig nyúlik vissza, amely eredetileg Ice-T és középiskolai barátja Ernie C. projektjeként jött létre. Első daluk a Body Count egyfajta küldetésnyilatkozat volt, amely Ice-T 1991-en megjelent O.G. – Original Gangster lemezén szerepelt. Ez volt az alapköve mindannak, ami alapján az elmúlt több, mint 35 évben alkottak. Első, már saját nevükön megjelenő anyagukon szerepelt a Cop Killer, amely egyszerre keltett gyűlöletet, félelmet és paranoiát és inspirálta zenekarok generációit. A Black Sabbath-on nőttek fel, de mellette olyan Los Angeles-i legendák zenéjéből nyerítettek inspirációt, mint a Slayer és a Suicidal Tendencies, csak emelve a tétet a homie- és hardcore-rajongók generációi számára. A Body Count jelenlegi felállásában szerepelnek a jelenleg is élő eredeti tagok, azaz Ice-T, Ernie C. és Sean E Sean, mellettük pedig Vincent Price basszusgitáros, Will „Ill Will” Dorsey dobos, Juan „Juan of the Dead” Garcia és Little Ice háttérvokalista játszik.

Body Count koncert jegyek >>>

 

Live Nation

Kapcsolódó

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Hír

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Artbat, Argy b2b Vintage Culture és még sokan mások csatlakoztak a Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, ARTBAT, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M valamint a még több 100 előadót felvonultató egészen elképesztő felhozatalhoz az EXIT Fesztivál egyik legütősebb színpadára.

Sziget Fesztivál 2024: magyar fellépők Hír

Sziget 2024 - magyar fellépők - Azahriah A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számos, idén is mintegy hatvan országból érkező fellépőinek hosszú sorát, a zenei műfajok sokszínűségét és sok mindent a zenén túl, legyen az tánc, színház, cirkusz vagy egyéb művészeti ág. Hea

Budapest Arénában kerül át a Five Finger Death Punch július 9-i koncertje Hír

Five Finger Death Punch 2024 - Sportaréna A július 9-i teltházas Five Finger Death Punch koncert a Barba Negrából átkerül a Budapest Arénába. A korábban megvásárolt jegyek természetesen változatlan formában érvényesek - és mostantól ülőhelyek is kaphatók A 5FDP nemrégiben kiadta a 9. albumuk, a 2022-es Afterlife deluxe verzióját. Az albu

Ákos rockműsorral tér vissza a Plázsra Hír

Ákos rockműsorral tér vissza a Plázsra Nincs nyár Ákos-koncert nélkül a Plázson, idén ráadásul Ákos és zenekara Rockturnéval és legújabb dalaival veszi be a Balaton nagyszínpadát június 7-én. Az Ákos koncert után a nagybetűs nyár első péntekén Rakonczai Imre piano estjén is táncolhatunk egyet a Plázs Arénában, míg szombaton Pogány Indu