Ski Mask The Slump God koncert 2024, Budapest Esemény

Ski Mask The Slump God koncert 2024

Hirdetés

Július 10-én Budapestre látogat a floridai szójátékos, Ski Mask The Slump God. A folyamatosan új dalokkal jelentkező előadó az Akvárium Klub NagyHalljában adja első önálló koncertjét itthon.

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork Top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A STOKELEY album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával. Első magyarországi útján a Suicideboys felvezetéseként állt színpadra tavaly, de idén júliusban már saját jogon érkezik hozzánk.

Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával. Ritka rap-erőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és korszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek.

Már debütáló lemeze előtt öt platina kislemezt jegyzett, a Catch Me Oustide, Take A Step Backm, Nuketown, Babywipe és a Foot Fungus mellett kétszeres patinalemez címet kapott a Faucet Failure is.

Ski Mask The Slump God rengeteg együttműködésben is részt vett, Lil Yachty, Higher Brothers, Denzel Curry, J. Cole, és a néhai XXXTentacion neve is feltűnik a featek listáján. 2020-as Burn The Hoods című szerzeménye újabb kritikai sikernek örvendett, nem sokkal később pedig túljutott a 3 milliárd lejátszáson is, ami azóta is egyre csak növekszik.

A Pitchfork az első lemezéről azt írta aStokeley című debütáló stúdióalbumának hallgatása izgalmas, mert egyetlen ponton sem tudod megjósolni, hogy mi következik; az energia az egyetlen állandó.”

Ezt az energiát kapják meg élőben július 10-én a magyar rajongók is. A kiszámíthatatlan dalok mellett, kiszámítható, ütős hangulattal találkozhat mindenki az Akvárium Klubban. A jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők június 5-én, 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés június 7-én, 10 órakor indul.

  • Jegyár: 

  • Fellépők: Ski Mask The Slump God

  • Szervező: Live Nation

Ski Mask The Slump God koncert 2024 jegyek >>>

 

Live Nation

Kapcsolat

Kapcsolódó

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás

[ELMARAD] Lakeside Weekend 2022 Esemény

2022-ben egy kisebb, Lakeside Weekend Fanatics nevű rendezvény kerül megrendezésre a Lakeside Weekend helyett új helyszínen, Kunfehértón július 7. és július 10. között.  További részletek, infók >>>