Momentán Társulat: Rendezők Viadala bemutató az Impróban 2017.09.28, Impró, Budapest

momentán_tarsulat_fejlec

Puskaporos western, szerelmes-évődős-romantikus vígjáték, kardozós, indákon-csüngős kalandfilm vagy épp hátborzongató thriller? Bármelyiket megrendezik most neked, hiszen a Momentán színházában minden megtörténhet. Filmes műfajokkal játszó impróelőadással debütál az új évadban a társulat, mely ezúttal nem kevesebbre vállalkozik, mint a színpadon életre kelteni a közönség ötletei nyomán körvonalazott és inspirált filmeket. A Rendezők Viadala szeptember 28-án mutatkozik be a nagyközönségnek.

Hirdetés

A produkció - akárcsak a társulat összes előadása - színtiszta improvizáció. Minden a nézők szeme előtt, az ő ötleteik és inspirációjuk nyomán születik: csak éppen most filmes díszletek között. Western, művészfilm, romantikus komédia? A társulat sosemvolt filmeket improvizál a színpadra.

Az este 4 különböző stílusú, műfajú, hangulatú improvizált filmjelenettel kezdődik – 4 imprószínész rendezésében. A nézők ötletei által is inspirált történetek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a közönség minden kör után szavaz, hogy melyik sztori folytatódjon és melyik essen ki. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film maradhat, aminek így a végső, befejező nagyjelenete is színpadra kerül. Az előadás a világszerte népszerű Super Scene impróformátum – Momentános feldolgozásban.

Az idén 14 éves Momentán Társulat a sok éve sikerrel játszott előadások (pl. RögvEst, Fröccs) mellett mindig újakkal is előrukkol. A Rendezők Viadala budapesti bemutatója saját játszóhelyükön, a belvárosi IMPRÓ-ban lesz. Az előadás előbemutatója idén nyáron a Művészetek Völgyében több száz fős közönség előtt zajlott.  

A Momentán Társulat 2003-ban alakult, fennállása óta több mint 1800 előadást tartott. 2010 óta saját színházat üzemeltet IMPRÓ - kreatív töltőállomás néven Budapest szívében, az Ó utcában. Impróestjeik minden esetben a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.

Rendezők Viadala - Azoknak, akik imádják a történeteket...

 

Sajtóanyag: Momentán Társulat

Kapcsolat

 • Esemény ideje:
  Kezdete:
  2017 Sep 28 20:00
  Vége:
  2017 Sep 28 22:00
  Impró:
  Budapest ,
  Ó u. 4 ,
  1066 ,