Sziget 2023: idén is indul az Art of Freedon pályázat Hír

Sziget Fesztivál Art of Freedom - UP

Hirdetés

Tervezz olyan feltűnő, elgondolkodtató, kiemelkedő, lenyűgöző, mulattató, megkerülhetetlen alkotást - szobrot, installációt, dekorációs elemet vagy funkcionális objektet - amely pozitív üzenetével és vizuális erejével hirdeti a szeretet forradalmát és tovább színesíti a Szabadság Szigetének változatos világát! Legyen olyan elbűvölő és impulzív, hogy a Szitizenek elképedve szemléljék, legyen összhangban a Sziget értékeivel és tudatosan barátságos a környezetünkkel.


A pályázat tárgya

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. 2014 óta hirdeti meg az Art of Freedom elnevezésű művészeti pályázatát, mellyel kifejezett célja, hogy támogassa a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét és teret adjon a fesztiváljain az alkotások bemutatásának. Fontos, hogy tárgyi alkotásokat várunk, ezért az egyéb képzőművészeti ágakban alkotó művészek jelentkezését nem tudjuk sajnos figyelembe venni.

A Sziget célja, hogy az alkotások által még izgalmasabbá, lenyűgözőbbé tegye a fesztivál-élményt. Célkitűzésünk, hogy olyan látványos, inspiráló alkotások valósuljanak meg, amik teret és hangot adnak olyan eszméknek és ügyeknek amik előbbre viszik a világot és jobb hellyé teszik a Földet.


A pályázat témája

A 2023-as évben a “Love Revolution” részeként olyan műalkotások koncepcióit várjuk, melyek az alábbi fogalomra valamilyen formában reagálnak, összekapcsolhatók:

"Béke és befogadás"


A pályázók köre

Művészek, alkotói csoportok, profi installációkkal és dekorációban jártas vállalkozások. Követelmény, hogy a pályázó szerződéskötésre és számlakibocsátásra alkalmas legyen.

A pályázat beküldési határideje: 2023. március 15.

 

Art of Freedom további részletek és jelentkezés >>>

 

Sziget Fesztivál

Kapcsolódó

Elindult a jelentkezés a 2025-ös Jazz Showcase-re Hír

Elindult a jelentkezés a 2025-ös Jazz Showcase-re A 2024/25-ös évadban a fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Müpa 2025. február 7–9. között ismét megrendezi a régió egyik legjelentősebb zenei tehetségbörzéjét, a Jazz Showcase-t. Az intézménnyel majdnem egyidős, 18. alkalommal jelentkező eseménysorozat célja ezúttal is az, hogy bemutatkozási le

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Hír

Teljes az EXIT 2024 elektronikus zenei programja Artbat, Argy b2b Vintage Culture és még sokan mások csatlakoztak a Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, ARTBAT, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M valamint a még több 100 előadót felvonultató egészen elképesztő felhozatalhoz az EXIT Fesztivál egyik legütősebb színpadára.

Sziget Fesztivál 2024: magyar fellépők Hír

Sziget 2024 - magyar fellépők - Azahriah A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számos, idén is mintegy hatvan országból érkező fellépőinek hosszú sorát, a zenei műfajok sokszínűségét és sok mindent a zenén túl, legyen az tánc, színház, cirkusz vagy egyéb művészeti ág. Hea

Budapest Arénában kerül át a Five Finger Death Punch július 9-i koncertje Hír

Five Finger Death Punch 2024 - Sportaréna A július 9-i teltházas Five Finger Death Punch koncert a Barba Negrából átkerül a Budapest Arénába. A korábban megvásárolt jegyek természetesen változatlan formában érvényesek - és mostantól ülőhelyek is kaphatók A 5FDP nemrégiben kiadta a 9. albumuk, a 2022-es Afterlife deluxe verzióját. Az albu