Rúzsa Magdi és Majka is a Plázson indítja az augusztust Cikk

Hirdetés

Rúzsa Magdi először lép fel idén, Majka pedig ráadás koncertet ad a Plázson, de lesz szerelemcsütörtök és habparty és még egy Budapest Bár koncert is befér a siófoki hétvégébe, sok más mellé. Sűrű lesz az élet a Plázson augusztus első hétvégéjén.

Augusztus 4-én DR. BRS nyitja meg a rendelőjét a Plázs tengerparti díszletében. A menetrendszerűen érkező „szerelemcsütörtökön” hiphop, R&B, reggaeton és a legjobb magyar zenéket írja majd fel receptre a bulidoktor, míg az Arénában a nagysikerű júniusi buli után újra visszatérő On The Low csapatának oszlopos tagjai adogatják egymásnak a mikrofont. 

Pénteken és szombaton feszülnek majd az izmok a homokos parton, jön a már szinte hagyománynak számító Scitec Muscle Beach, az izmok fesztiválja.

Péntek este a nagyszínpadon Lotfi Begi melegíti be a közönséget, hogy aztán önfeledten énekeljük a legnagyobb slágereket Rúzsa Magdival, aki ezen a nyáron lép fel először a Plázson. Majd az Arénába átvonuló díszes társaságot most is Metzker Viktória fogadja, aki ezúttal a Valmar duót látja vendégül.

Majka már egyszer telepakolta idén a Plázs nézőterét, most szombaton ismét berobban a színpadra az ország legnagyobb bulistrandján. Utána a Wannabe XXL csapata veszi be a Beach-et a Music teraszon pedig izzít a DANZA Kuduro Cabrio, míg a Clubban a soproni bázisú Secret Fusion felel az ütemekért. És még nincs vége a szombatnak: az Arénába érkezik a Coronita Allstars.

Vasárnapra is jut program a Plázson. Napközben egy utazásra invitálnak mindenkit a lágy, dallamos, igazi Baleár-szigeteki house zene világába, érkezik ugyanis a Chillin’ under the Sundays utolsó felvonása az Ibizafreakz csapatával. 

Este pedig mindenki álljon a nagyszínpad elé, hisz’ fellép a hazai zenei élet krémjét felvonultató Budapest Bár, cikázva műfajok között, kiszakítva a közönséget a mindennapok egyhangú világából.

 

Plázs Siófok

Kapcsolódó

100 különleges Mercedes, 100 izgalmas történet Cikk

Classic Car Show & Expo 2024 - Mercedes A világ egyik legdrágább Mercedes-e, egykori magyar állam- és kormányfők autói, Fenyő János utolsó útján használt kocsija és egy huszonhét év után tökéletes állapotban előkerült, lopott Merci is látható április 20-21-én Szegeden, a mintegy 100 különböző, ma már klasszikusnak számító Mercedes-t kiá

2024-ben is fesztiváldömpinget hoz a Nagyon Balaton Cikk

Nagyon Balaton 2024 Több mint egy évtizedes fennállása óta a MOL Nagyon Balaton a hazai turizmus egyik legfontosabb védjegyévé vált. Az alapítók fontos feladatuknak tekintik, hogy a hazai és külföldi látogatók a sokszínű kulturális és gasztronómiai kínálat ismeretében szeressenek bele, látogassák meg és térjenek viss

Előzd meg 2024-ben is a Fogaskerekűt! Cikk

Előzd meg a Fogaskerekűt 2024 Egészen pontosan 19 éves hagyomány már, amikor tavasszal Budapest sportszerető lakói együtt mozdulnak, hogy gyorsabbak legyenek a főváros kedvenc járművénél. A Széchenyi-hegyre barátságosan siető piros vasút pedig minden évben vállalja a kihívást: a legutóbbi alkalmakkor már több száz fősre nőtt t

Közel 100 nyeremény a 2024-es Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban Cikk

Fülesbagoly 2024 Számtalan újítással rendezik meg az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatot, és minden eddiginél nagyobb nyereményeső hullik a döntős zenekarokra. A könnyűzenei versenyt ezúttal is Debrecenben, Martonvásáron, Budapesten és Keszthelyen rendezik meg. Utóbbi helyszínen a szervezők és a város idén e