Piacok Napja 2020: szeptember 13-án érkezik az őszindító kiadás! Esemény

Piacok Napja 2020 ősz

Hirdetés

Idén is duplázik a Piacok Napja! A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is két alkalommal kerül megszervezésre a Nem Adom Fel Alapítvány-al közösen az eseményt, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi integrált piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival. Szeptember 13. tehát ismét több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől. 

A Piacok Napja szeretne lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek.

A Piacok Napja fő célja, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Az esemény szervezői természetesen fokozott figyelmet fordítanak az egészségügyi védekezésre.

  • A belépés továbbra is ingyenes

  • Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát

  • Érdeklődés és további információ: info@hellopiac.hu

 

Piacok Napja

Kapcsolat