Piacok Napja 2020: június 21-én újra vásártér lesz az Erzsébet tér Esemény

Piacok Napja 2020

Hirdetés

Végre eljött ez a pillanat is! Hosszú várakozás után, lassan beindul az élet, és újra lehet fokozott óvatossággal a szabadban együtt lenni, találkozni, piacra menni. Ennek jegyében 2020. június 21-én vasárnap délelőtt 11 órától este 19 óráig ismét benépesül a budapesti Erzsébet tér. A korábbi, nagy érdeklődésre való tekintettel a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét, a Piacok Napját.

Itt mindent meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik - ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi termékeket, és az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat. Egy jó hangulatú, színes kavalkád, minden korosztály ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat. Fontos az ajánlott védekezés: az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

A piacok napja fő célja, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. A szervezők szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.

Adománygyűjtés: a kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretne segíteni a Piacok Napja: szívesen fogadnak tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni. A rászorulók anyagi segítése >>>

  • A belépés továbbra is ingyenes!

  • Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát!

  • Érdeklődés és további információ: info@hellopiac.hu

 

Piacok Napja

Kapcsolat