WAMP Design Vásár - 2020. február 9. Esemény

Hirdetés

Február 9-én, a Bálna Budapestben indul a WAMP 2020-as szezonja, ahol ezúttal télvégi akciókkal, leárazásokkal készülnek a kiállítók. Itt az idő, hogy most beszerezd az utolsó darabokat vagy a már régóta áhított kedvenceidet kedvezményesebb áron!

A februári vásáron új kiállítóként vesz részt a Rozmaring Hungarian Design márka, amely magyar tradíciókból, minta- és formavilágból inspirálódva hoz létre fiatalok számára kényelmes, vidám, élettel teli ruhadarabokat. Rengei Georgina divattervező 2018-ban diplomázott a METU divat- és textiltervező mesterképzésén, célja, hogy saját generációja részére szerethetővé tegye a tradicionális értékeket és a magyar kultúrát. A WAMP-on debütáló első kollekciója kötött darabokból áll, melyekhez a pásztorélet és a pásztor fafaragások adták az ötletet. A ruhák Magyarországon készülnek kis szériaszámban, gondos, precíz kivitelezéssel tartós, starpabíró anyagok felhasználásával. 

Merfelsz Dóra, a Saku - az ökozacskó tervezője a hulladékmentesség jegyében készít nejlonzacskót helyettesítő termékeket, többek között bélelt kenyereszsákot, szendvicscsomagolót vagy arctisztító korongot. A márka mesés alternatívákat kínál a háztartásban használatos műanyag hulladék helyett, és segít a hulladékhasználat minimálisra csökkentésében. A praktikus darabok ajándékként is kitűnőek, de saját használatra is érdemes belőlük beszerezni, vásárláshoz, csomagoláshoz tökéletes megoldást nyújtanak.

Cornides Ágnes és Simonyi Zsolt házaspár, a Cornides márka alapítói természetes, strapabíró, újrahasznosított alapanyagokból készült papír- és textiltermékeket készítenek. A márkára jellemző az egyszerű élet, az évszakok ritmusához igazodás, a természet tisztelete, a letisztult, jó minőségű tárgyak szeretete. Nyomtatott textiljeikre saját grafikáik kerülnek szitanyomtatással, melynek fázisait kézzel, gépek használata nélkül végzik a Cornides nagyszülőktől örökölt közel százéves fa eszközökkel.

Már rendhagyó módon az év első vásárán ismét bemutatkoznak az Alternatív Közgazdasási Gimnázium (AKG) idei diákcégei. Az egyéves program során a diákok önálló vállalkozást építenek, saját terméket vagy szolgáltatást hoznak létre, így a gyakorlatban sajátíthatják el a legfontosabb vállalkozói készségeket, tapasztalatokat. Munkájuk eredményét most a WAMP közönsége is megismerheti.

A Hónap tervezője februárban a Tia Design

Bozsik-Csengeri Adrienn csodaszép zsinór- és fonalékszerei mágnesként vonzzák a tekintetet. A vibráló színekben ragyogó nyakékek és fülbevalók igazi statement darabok, melyek a legegyszerűbb öltözéket is alkalmivá varázsolják. Merész fazon, fémes csillogás, izgalmas színpárosítások és igazi nőiesség jellemzi a márka kollekcióinak minden egyes darabját.

Találkozzunk február 9-én a Bálnában!

 

WAMP

Kapcsolat