DESH, Young Fly és Azahriah: 'Bakpakk' - Új dal a hátizsákból Cikk

DESH x YOUNG FLY X AZAHRIAH - BAKPAKK

Hirdetés

DESH új száma Young Fly-jal és Azahriah-val együtt foglalja össze a trió életét. A Bakpakk csajokat, bulikat, piát, hírnevet, barátokat, és albániai kalandokat rejt magában. Merjük kinyitni? 

A Bakpakk egy flexelős, nagyzolós tematikájú imidzs dal. A szám az azonos című DESH - Young Fly EP előfutára, amely július végén érkezik. 

"A Bakpakk a saját pozíciónkat írja le, azt, hogy mi mindent tettünk már le az asztalra." - foglalja össze a dal tartalmát Desh.  "Szeretünk együtt dolgozni, vibe-olni, nyaralni, hülyülni, ezt az életérzést akartuk áthozni a dalban és a klipben is." - tette hozzá Young Fly. 

A dalhoz a trió Albániában forgatott klipet Rádli Bencével, ahol a fiúk gond nélkül illeszkedtek be a mindennapokba és hozták a balkán életérzést. 

"Bejött nekünk ez a balkáni vibe, nagyokat mentek a medencés bulik, utána meg érdekes volt bejárni a gettót és ismerkedni a helyi arcokkal." - mondta Desh a forgatásról.

"Karakteres volt az ország, sok mindent láttunk és tapasztaltunk pár nap alatt. Ráadásul folyamatosan végigkísért minket a szerencse a forgatás alatt, szinte az ölünkbe hullottak a legjobb helyszínek és karakterek!" - foglalta össze Fly.

A megjelenést egy újabb dal, a Cherry Mocha követi két hét múlva, majd július végén debütál három további dal a kislemezen. Hogy mire számíthatunk? A fiúkat idézve - "Ez az Azi-Deshi-Fly flow, itt nincsen mérték"..

 

Supermanagement

Kapcsolódó

Anya Mondd Meg - ilyen ha Sisi és Hundred Sins közösködik Cikk

A két teljesen ellentétes zsánerben utazó előadó Sisi és Hundred Sins idén úgy döntöttek, hogy fittyet hánynak a konvenciókra, és összeállnak egy grandiózus eseményen, a Budapest Parkban július 25-én számos díszvendéggel és páratlan látványvilágú műsorral megspékelve. Míg Hundred Sins az estén éle

Pop-up koncerttel és új remix EP-vel is jelentkezik a Carson Coma Cikk

Pop-up koncerttel és új remix EP-vel is jelentkezik a Carson Coma Megjelent a Carson Coma első olyan kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a mainstream hírességeknek görbe tükröt tartó, Beton.Hofival közös Frida Kahlo újragondolói között vannak elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény pedig nagyon izgalmas lett: drum and bass és dubstep mellett pé

Zöldséget csórt az aurevoir. - 'Héjanász' dal- és klippremier Cikk

aurevoir. - Héjanász Az aurevoir. zenekartól megszokott, hogy a saját szerzemények mellett olykor versmegzenésítéshez vagy népdalfeldolgozáshoz nyúlnak. A Héjanász című új dalukhoz egy erdélyi népdal adta az alapokat, ami egyébként egy régi “táncházas sláger”. Az áprilisban megjelent skate-punk ihletésű ‘pontnem’ után

8 számos iamyank lemez érkezett a semmiből Cikk

iamyank - Over and Out A főleg dark, downtempo, elszállós, filmzenés és post-metal projektjei közül igencsak kitűnik a mostani megjelenés. “Időről időre a nagy projektek között kikapcsolódásképp ráfordultam a klubzenékre, mindig épp úgy, ami a legjobban érdekelt, aztán elraktam őket, hogy majd valamikor valamire jó l