Honeybeast: kezdődik a nyári koncertszezon és készül az új lemez Hír

Honeybeast - Pillangók

Hirdetés

A töretlenül népszerű zenekar kezdi a szezont, ősszel pedig új albumot jelentet meg, melynek előfutára a ma érkező Pillangók. A dalhoz Jimy J. Hollywood rendezésében klip is készült.

A Honeybeast nem áll meg: a Budapest Park nyitóhetén adott nagykoncertjük után hamarosan megkezdik a fesztiválszezont, miközben gőzerővel készülnek az ősszel megjelenő albumukra és az ekkor induló turnéra is. Az új anyagról legutóbb megjelent keserédes felismerést érzékletesen bemutató Másnapot most a Pillangók követi. A könnyed, nyári hangzású dal szövegét is jegyző Bencsik-Kovács Zoltán így fogalmazott: „A lírai én itt nem egy tinédzser: most átéli azt a közhelyszerű, euforikus érzést, amit egy szerelem jelent, de tudja, hogy ez idővel kopik majd. Ezt a kezdeti érzést akarja megőrizni, konzerválni magában.” A szöveg- és a dallamvilág tökéletes összhangban van a Pillangókban, melynek producere Somogyvári Dani volt.

„Számomra arról a szerelemről szól, ami megüt és felemel: tudod, hogy nem tart örökké, de egy pillanatra mégis ezt akarod gondolni. Elidőzöl, megfürdesz ebben az érzésben, ami felülírja a racionalitást. Ritka állapot ez, amit minden szinten át kell élni, mert a gyomrodban a pillangók téged is felrepítenek” – mesélte a dalról a zenekar énekese, Tarján Zsófi. „A klipet Jimy J. Hollywood készítette, akivel én már dolgoztam együtt korábban, és szuper volt látni, hogy az egész zenekarral is megvolt az a bizonyos kémia. Egy klipforgatás mindig nagy meló, de ez mégis olyan hangulatban zajlott, hogy hiányzott, miután befejeztük. Szinte egy szobában játszódik az egész, mégis nagyon sok világot képes bemutatni” – mondta Zsófi.

Az új dal – a régi kedvencekkel együtt – felcsendül majd a zenekar nyári fellépésein is. Augusztus végéig számos helyen megfordulnak országszerte, és arra biztatják az embereket, hogy használják ki a jó időt. Aki teheti, látogasson el Honeybeast-koncertre: legyünk együtt, énekeljünk közösen pillangókat a gyomrunkba.

A Honeybeast ősszel egy nagylemezzel jelentkezik, melynek dalai egyszerre lesznek jól felismerhetők, mégis kicsit mások:

„Egyfajta megújulásban vagyunk. Az album tele lesz érdekességekkel, olyan dalokkal, melyekben kiléptünk a komfortzónánkból, de lesz rajta régi munkánk teljesen újragondolva, valamint tervezünk feldolgozást is. Izgalmas, sokszínű anyag lesz, amin nagyon nagy örömmel dolgozunk” – fogalmazott Bencsik-Kovács Zoli.

Honeybeast koncertek és jegyek >>>

 

Honeybeast

Kapcsolódó

Megérkezett Solére második lemeze Hír

Solére BOLDOGOK VAGYUNK-E Hazánk szeretett, újhullámos popénekesnője, Solére második lemezével jelentkezik, mellyel egy merőben más alkotói irányt indít el. A beszédesen BOLDOGOK VAGYUNK-E című, új anyagon minden olyan stílust megtalálunk, melyek eddig is jellemzőek voltak az előadóra, mégis egy sokkal letisztultabb és cél

Itt Bring Me The Horizon új albuma - Bő 3 hét múlva koncert a Parkban Hír

Bring Me The Horizon  POST HUMAN- NeX GEn: A Bring Me The Horizon az éjszaka leple alatt jelentette meg régóta várt új lemezét, a NeX GEn-t, amelyet június 17-én élőben is hallhatunk a srácok koncertjén a Budapest Parkban. A várakozásnak vége, itt a Bring Me The Horizon új lemeze, a 2020-as POST HUMAN: Survival Horror után a sorozat legúj

Analog Balaton, 6363, Lusta Geri és Mengyelejev - avagy kiknek ne adj barbibabát! Hír

AB live Nem ez az első alkalom, hogy közös trekkel jelentkezik a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legnépszerűbb csapata, az Analog Balaton, illetve “a legalterebb rapper”, 6363. A 2022-es Csússz le című Analog EP címadó dalát ugyanis közösen jegyzik - ha úgy tetszik, akkor most visszaadták a kölcsönt

Zene pacsit adott egymásnak a L'Entourloop és Azahriah Hír

L'ENTOURLOOP & AZAHRIAH - Don't Turn The Bass Down Az ördög sosem alszik, ahogy Azahriah sem: pár héttel ‘skatulya 1.’ című  lemeze, illetve a limitált Tisza X Azahriah kollekció piacra dobása után a dalszerző-énekes egy újabb dallal rukkol elő. A ‘Don’t Turn the Bass Down’ egy nemzetközi kollaboráció, amelynek zenei alapját a L’Entourloop kollek